Some Info
Feel free to contact us

Društvo Textile House trgovine d.o.o. osnovano je 2010 godine (pod nazivom Petrino trgovine d.o.o) sa ciljem otvaranja lanca maloprodajnih dućana rabljenom odjećom, obućom i kućnim tekstilom. Tvrtka u Hrvatskoj dio je korporacije Textile House for Euro Trade s.r.o. sa sjedištem u Bratislavi, koja posluje kroz lanac second hand trgovina (više od 160 poslovnica) u 8 država: Slovačka, Češka, Poljska, Rumunjska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija. .

Naš asortiman vezan je za sve vrste odjevnih predmeta kao što su trenirke, majice, košulje, hlače, jakne, puloveri, obuća, torbe i ostalo. U cjelokupnom asortimanu kupcima možemo ponuditi i artikle visoko pozicioniranih brandova poput: Armani, Lacoste, Nautica, Gant, Ralph Lauren, Furla, Navigare, Missoni, Sisley, Diesel, G-Star, Desigual,…

U Hrvatskoj je tvrtka Textile House Trgovine d.o.o. prisutna sa 32 poslovnice.
Maloprodajna mreža i dalje se razvija i poboljšava, i zbog toga se u skoroj budućnosti planira i širenje maloprodajnih aktivnosti na primorsku i dalmatinsku regiju.
Sve trgovine imaju gotovo isti asortiman, a redovnim tjednim isporukama trudimo se kupcima ponuditi uvijek nove artikle.
Naš cilj je kupcima olakšati put do cjenovno dostupne odjeće za različite životne stilove te iz toga razloga organiziramo happy hour akcije i rasprodaje gotovo svaki tjedan.
Tvrtka Textile House trgovine d.o.o. slovi kao pouzdan partner što dokazuje naš konstantni napredak i tržišna ekspanzija.
U našem kratkoročnom planu, unutar godine dana, planiramo povećati tržišni udio, povećati ugled među kupcima te povećati prepoznatljivost Textile House branda.Izjava o zaštiti osobnih podataka:
Textile House trgovine d.o.o. se obvezuju da će podaci biti trajno pohranjeni i zaštićeni od strane neovlaštenih osoba. Textile House trgovine d.o.o. koristiti će osobne podatke korisnika samo i isključivo za obaviještavanje o zanimljivim ponudama i akcijama u svom poslovanju. Korištenje podataka podliježu prehodnoj suglasnosti korisnika.